Central database for alle projektinformationer 

Med BIMeye får du en løsning i skyen, der består af en række applikationer til håndtering af samtlige BIM-data i en bygnings livscyklus. Som en del af AjourBIM, tilbyder vi med BIMeye en central database i skyen, som alle parter kan tilgå, efter tildeling af rettigheder og efter individuelt behov. Med løsningen minimerer I derfor behovet for CAD eller BIM programmer, da et sådant ikke kræves for at tilgå data i BIMeye. Behovet for dyre CAD-licenser eller risikoen for flaskehalse ved virksomhedens BIM-eksperter kan nu reduceres.

BIMeye henvender sig til rådgivere, bygherrer, totalentreprenører og arkitekter. Du kan håndtere data i dine projekter, og BIMeye vil synkronisere dine ændringer mellem databasen og dit BIM værktøj og sørge for at data altid er de sidste opdaterede. Hver applikation giver dig mulighed for at automatisere og håndtere sin specifikke del af design- og byggeprocessen.

Projektparterne kan frit søge og filtrere i relevante projektinformationer gennem ét enkelt interface og få data ud i Excel eller Word. 

Dine informationer er struktureret i parametrene i tabeller, så du får et simpelt overblik over, om alle oplysninger er udfyldt på de valgte komponenter. Komponenterne kan ses i BIMeyes 3D-viewer, så du får et visuelt overblik over komponenternes placering. 

BIMeye understøtter Tekla, ArchiCAD, Revit, IFC, Excel og Word.

BESTIL DEMOKONTAKT

Requirement Manager

Definér de funktionelle og tekniske krav i rummene i jeres projekt og samarbejd på tværs af faggrupper.

Room Manager

Skab, ændre, sorter og frigiv information om jeres rum – i en eller flere 3D modeller.

BIM Asset Manager

Håndter alle bygningsdele og kategorier fra en eller flere modeller og forbind modeller fra Revit, Tekla, ArchiCAD og IFC.

Interior Manager

Design, lav ændringer, sorter og publicer informationer vedrørende dit interiør design.

Door Manager

Få et komplet overblik over alle dørinformationer, der synkroniseres med alle modelfiler i et projekt.

Revision Manager

Revider og kommuniker nemt med alle parter i dit projekt samt spor og gem dine ændringer.

tnt arkitekter Boligforeningen Postparken

tnt arkitekter - Forbedret effektivtet i renoveringsprojektet Boligforeningen Postparken med Room Manager 

For at effektivisere projektet med at renovere Boligforeningen Postparken, en boligbebyggelse med over 400 boliger i Kastrup, har tnt arkitekter valgt databaseløsningen BIMeye Room Manager.

"Det bedste er tiden vi sparer, ved at vi undgår fejlkilder. Sparer vi bare et par timer om ugen ved at håndtere data i Room manager, har vi i løbet af projektets levetid for længst tjent investeringen ind på løsningen. Og vi kommer til at spare endnu mere, kan jeg allerede se nu.”  - Kristian Boll, tnt arkitekter

LÆS casen