Hold dig opdateret med seneste nyt eller læs om, hvordan vi har hjulpet vores kunder med at spare tid og penge

Bestil demoKontakt

07. september 2021

Ajour System A/S præsenterer CAD Studion AB som ny partner i Sverige.

Ajour System A/S og CAD Studion AB er glade for at kunne annoncere vores samarbejde om en strategisk partnerskabsaftale om at levere Ajours markedsledende indholdsstyrings- og projektsamarbejdsløsninger til Autodesk Revit til byggebranchen i Sverige.

30. august 2021

Ajour System A/S og ITL ApS indgår partneraftale i Danmark.

Ajour System A/S og ITL ApS er glade for at kunne meddele, at vi har indgået en strategisk partneraftale om levering og markedsføring af hele AjourContent platformen, der består af AjourObjects, markedsførende Content Management platform for Revit og AjourCollab, BIM Collaboration platform der er integreret med Autodesk Revit

26. august 2021

EcoCocon indgår strategisk samarbejde med Ajour System

EcoCocon indgår strategisk samarbejde med Ajour System som et led i deres digitaliseringsstrategi og tilbyder nu sine innovative og bæredygtige vægelementer som BIM-objekter via AjourObjects

28. maj 2021

Ajour System igangsætter innovationsprojekt omkring bæredygtighed og digitalisering!

Regeringens 2030 mål omkring National Strategi for Bæredygtighed og Den Frivillig Bærerdygtighedsklasse samt FN’s 17 verdensmål – er alle steder og på alles læber.

27. april 2021

Ajour System er med i stort renoverings-, ombygnings- og moderniseringsprojekt

FAB, ERIK arkitekter A/S og Enemærke & Petersen A/S bruger Ajour til deres store byggesager på Fyn. Derfor besøgte vi en af de helt store sager - Højstrupparken i Odense - for at høre nærmere om deres processer ift. Dokumenthåndtering og byggestyring vedr. Mangelgennemgang, kvalitetssikring m.m.

29. marts 2021

Nyt samarbejde skal sikre kvaliteten af producentdata

Samarbejdet mellem Ajour System A/S og IKT-lederne ApS har til formål, at sikre kvaliteten af data i BIM-modellerne.

Vis flere artikler